Despre noi

COSMA PROD activează în domeniul prelucrării materialelor plastice și prelucrării prin așchiere începând cu anul 1994, în Sibiu. Prin experiență și profesionalism, echipa noastră este pregătită pentru a face față oricărei provocări.

Ne diversificăm constant gama de produse, astfel că, în prezent, produsele noastre se adresează unei game foarte largi de utilizatori atât industriali cât și casnici. Comercializăm peste 250 de repere în domeniul articolelor de uz industrial, casnic, gospodăresc, dulgherie, electrice.

Pentru domeniul injectării maselor plastice, avem în dotare 6 mașini de injecție Arburg, Battenfeld și Dr. Boy cu o cpapcitate de până la 220g.

Pentru domeniul prelucrărilor prin așchiere avem în dotare strung, freza, mașină de rectificat, piese de ștanțat metal, aparate de sudat prin puncte și o varietate de matrițe și stanțe necesare pentru prelucrări prin așchiere, stanțare și injecție mase plastice.

Ne ocupăm de proiectarea  și realizarea a matrițelor simple sau combinate (simultane, succesive, simultan-succesive), după modelul unei piese deja existente sau după un desen tehnic. În momentul de față portofoliul de matrițe a ajuns la 260.

Folosim tehnologii și utilaje variate, iar produsele finite sunt atent controlate astfel că putem satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Furnizăm clienților produsele necesare de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp!

Profitați acum de cele mai bune prețuri la produse din plastic destinate uzului casnic și industrial.

Vezi produse

Livrare și plata

Gratuit

  • în cazul comenzilor mai mari de 150 lei
  • în jud. Sibiu
  • în cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru: str. Brazilor, nr. 25 , Sibiu.

Pentru clientii care doresc livrarea prin curier, informatiile privind firma de curierat si taxele aferente acesteia se vor comunica numai dupa ce dvs. furnizati informatiile privind adresa de livrare.

Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului.

Termen de livrare

  • comanda se livrează în aceeași zi doar în Sibiu.
  • 24-48 h  în țară.

In cazul in care alegeti plata in cont, livrarea se face imediat dupa confirmarea platii produsului pe e-mail: office@cosmaprod.ro

Pentru alte detalii sau pentru a plasa o comandă ne puteți contacta la +40 744 313 374.

Plata prin OP / depunere numerar direct in contul:

SC COSMA PROD SRL

Cont [banca]: [IBAN]
RO 6043060
J J32/1074/1994

Contactează-ne